Përfshihuni në Revolt

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinRevolt po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

850

Vargje

84

Gjuhë

73,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Revolt përmban aktualisht 850 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 73,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Revolt, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti